Våre aktiviteter

Språkkafé

Hver tirsdag

Kl. 17:00-18:30

Pilestredet 52

Hver tirsdag arrangerer vi språkkafé i Pilestredet 52 fra klokken 17-18.30. Språkkafeene er et lavterskeltilbud hvor personer med flyktningbakgrunn kan praktisere norsk og treffe norsktalende studenter. Hver uke har vi nye oppgavehefter tilpasset nivåene A1 til B2 som lages av studentassistenter ved Akademisk Dugnad (OsloMet) både på norsk og engelsk. Vi håper at vi gjennom våre språkkafeer kan bidra til bedre språkferdigheter og muligheter for å bestå nasjonale språktester som Bergenstest, Norskprøve, IELTS og TOEFL. 

Språkafeen er gratis og krever ingen påmelding. Enkel servering av kaffe og kjeks.  

For mer informasjon / for more information, kontakt oss på facebook eller på e-post, norskstartoslo@outlook.com. 

Sportsaktivitet

Hver onsdag

Kl. 16:30-18

Pilestredet 50

Sportsaktiviteter arrangeres hver onsdag kl. 16:30-18 i OsloMet sin gymsal (Pilestredet 50) av vår sportsansvarlig Ulrik. det stilles ingen krav til talent eller fysisk form. Her er det kun innsats og humør som gjelder. Sportsaktivitetene varierer i innhold avhengig av ønsker, men volleyball og fotball har vært populært. 

Sportsaktivitet er gratis og krever ingen påmelding. 

Sosiale sammenkomster

I tillegg til ukentlig språkkafé og sportsaktivitet arrangerer vi andre ulike sosiale arrangementer minst én gang i måneden. Tidligere har vi blant annet hatt grilling og kubb i parken, museumsbesøk, juleverksted, tur i marka og maleworkshop.

 

Arrangementene er åpne for alle studenter i Oslo og alle personer med flyktningbakgrunn. Påmelding kan være nødvendig. Følg med på facebook for oppdateringer på kommende arrangementer. 

Vi tilbyr kurs!

Karriere og utdanning har også vært tema for kurs som arrangeres for alle frivillige og deltakere. Vi vil hvert semester forsøke å få til et arrangement med fokus på enten CV, jobbsøknad, jobbintervju, informasjon om høyere utdanning og/eller det norske arbeidslivet. 

Norsk Start Trondheim

Adresse: Professor Brochs gate 2, Trondheim

E-post: norskstartfo@gmail.com

Org.nr: 914 077 281

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Linkedin Ikon

Norsk Start Oslo

Adresse: Pilestredet 52, 0167 Oslo

E-post: norskstartoslo@outlook.com

Org.nr: 920 692 052

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Linkedin Ikon